Cseppben a tenger
Talán ezt nem könnyű megérteni, lefordítom
A világegyetem minden része magában foglalja a világegyetem minden részének az információját. Más szavakkal: egy egyénben – még az egyes sejtekben is – a világegyetem minden információja megtalálható.
A víz tulajdonságait jelentősen befolyásolják a földi és a földönkívüli elektromágneses terek, a napfolt-tevékenységek, a Hold ciklusai. A víz szinte percről percre változtatja a tulajdonságait.
David Bohm elméleti kvantumkutató az érzékek számára hozzáférhető világot „megnyilvánuló rendnek”, a belső létet pedig „rejtett rendnek” nevezi. Úgy látja, hogy minden, ami a megnyilvánuló rendben létezik, a rejtett rendbe van burkolva, és a megnyilvánuló rend minden egyes része tartalmazza a rejtett rend összes információját.
Mitől élő a víz?
A víznek van élő (rendezett, tudatos) és holt (kaotikus) állapota. A víz attól élő, hogy folyamatosan, rendezett, egységes állapotot tart fenn. A strukturált vizeknek megváltozik a felületi feszültsége, viszkozitása, dielektromos állandója, elektromos vezetőképessége.
Érdekes módon ugyanaz a víz, amely – az alap kémiai tulajdonságoktól eltérően – rossz szigetelő, jól vezető, kevésbé nedvesítő tulajdonságú, korlátozottan oldékony, az élő szervezetbe kerülve aktivizálja az élettevékenységet, fokozza az anyagcserét, javítja a közérzetet, kedvezően hat a vér és a sejtközötti állomány vízkészleteire.
A rendezett víz a közel azonos tulajdonságú környezetben az ott meghatározó kooperációs utasításoknak megfelelően átalakul. Szerkezete felveszi a vezérlő rezgésekre illeszkedő „formaruhát”. A rendszer része lesz.
Nézze, a következő fotókon a vízkristályok változását láthatja mikroszkópos felvételeken!
Papírra írt szavak hatása: Kimondott szavak hatása:
Káros sugárzások hatása: Zene hatása: Heavy metal
nyár ősz tavasz tél
Már egy egyszerű mágnessel is képesek vagyunk befolyásolni a víz szerkezetét. A víz nem mágnesezhető, de polarizálható. Az egységes irányba rendezettség azt eredményezi, hogy a belső terek csökkennek, a szabad töltések a határfelületre áramlanak.
Az élő táplálékok vízkészletei ezért is sokkal hasznosabbak egy másik élő szervezetnek, mint például egy mikrohullámú sütőben hőkezelt ételé. A mikrohullámú sütő nagy energiaszinteken, magas frekvencián rángatja a hidrogénhidak atomjait, szétrobbantja a meglévő rendezett struktúrákat. Ez esetben energiával felpumpált, az élőt irritáló információval telített, halott vizet viszünk be a szervezetbe.